مجموعه خودرویی مهندس باغشنی

مقایسه رنو ساندرو استپ وی و چانگان CS35 - ساندرو استپ وی بهتر است یا چانگان CS35 ؟

10 بهمن 1399 نکات خودرویی و خرید و فروش خودرو صفر وکارکرده 4918 بازدید ثبت دیدگاه تاریخ به روز رسانی 10 بهمن 99

تلگرام آگهی خودروها و قیمت صفر خودرو

اگربین دو گزینه رنو ساندرو استپ وی و چانگان CS35 مردد هستید در این مطلب قصد داریم به مقایسه این دو کراس اوور بپردازیم :

چانگان CS35

چانگان سی اس 35 کراس اوور چینی شهری است که ابتدا به صورت وارداتی وارد کشور شد و اکنون توسط سایپا به صورت مونتاژی عرضه میشود.

رنو ساندرو استپ وی

رنو ساندرو استپ وی نیز نمونه کراس رنو ساندرو میباشد که توسط پارس خودرو عرضه میشود.

طراحی ظاهری و داخلی :

چانگان CS35 خودرو نسبتاً زیبایی است و یکی از مزایای آن هم همین طراحی ایتالیایی آن است. طراحی داخلی چانگان نیز به خوبی صورت گرفته  اما کیفیت مواد استفاده شده مانند سایر خودرو های چینی چنگی به دل نمیزند.

رنو ساندرو استپ وی نیز که همان به روز به شده رنو تندر 90 است و تقریبا 5 سانتیمتر از نسخه معمولی خود بلندتر است و با داشتن روف ریل ، قطعات اطراف گلگیر ها ، رکاب چهره بهتری نسبت به نسخه معمولی دارد ولی  به این دلیل که نسخه 2015 آن در ایران به صورت مونتاژی عرضه می شود هنوز هم کسانی هستند که با چهره آن کنار نیامده اند و عده ای هم آن را میپسندند.

وارد کابین رنو ساندرو استپ وی که شوید تفاوتی با تندر 90 احساس نمیکنید که یکی از معایب این خودرو همین کابین بی روح و غیر جذاب آن است اما کیفیت ساخت مواد قابل قبول است.

موتور و گیربکس :

در بخش فنی چانگان با پیشرانه 1.6 لیتری و قدرت 113 اسب بخاری و با وزن 1290 کیلوگرم دارای شتاب راضی کننده ای نیست و با ارتفاعی که از سطح زمین دارد و گیربکس قدیمی به کار رفته در آن نمیتوان انتظار خودرو آفرودی را از آن داشت و کراس اوور شهری شناخته میشود.

رنو ساندرو استپ وی نیز مانند رنو تندر 90 از موتور K4M بهره میبرد که با حجم 1.6 لیتر 105 اسب بخار نیرو تولید میکند اما به دلیل وزن کمتری که نسبت به چانگان سی اس 35 دارد  دارای شتاب بهتری نیز میباشد و گیربکس این خودرو بر خلاف CS35 با موتور هماهنگی دارد و لذت رانندگی با ساندرو استپ وی یک سر و گردن از CS35 بهتر است.  

مقایسه مشخصات فنی چانگان CS35 و رنو ساندرو استپ وی

مشخصات فنی چانگان cs35 ساندرو استپ وی
نوع موتور 4 سیلندر

4 سیلندر

حجم موتور 1600 سی سی 1598 سی سی
حداکثر توان موتور 113 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 160 نیوتن متر در 4000 دور در دقیقه 140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه
تعداد سوپاپ 16 سوپاپ 16 سوپاپ
شتاب 0 تا 100 - دستی 10.5 ثانیه اتوماتیک 11.5 ثانیه
حداکثر سرعت - دستی- 175 کیلومتر در ساعت اتوماتیک-  170 کیلومتر در ساعت
سیستم انتقال قدرت دستی- 5سرعته اتوماتیک- 4سرعته دستی - 5سرعته اتوماتیک- 4سرعته
سیستم تعلیق جلو مک فرسون مستقل مک فرسون با بازوی جناقی
سیستم تعلیق عقب Trailing Arm مدل پیچشی با مقطع H و فنر مار پیچ
وزن خالص دستی- 1270 کیلوگرم اتوماتیک- 1290کیلوگرم

دستی- 1158 کیلوگرم

اتوماتیک- 1193 کیلو گرم

فاصله بین دو محور چرخ های عقب و عقب  2560میلیمتر 2588 میلیمتر
مصرف سوخت ترکیبی دستی- 6.6 لیتر در هر 100 کیلومتر اتوماتیک- 7 لیتر در هر 100 کیلومتر

دستی- 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر

اتوماتیک-8 لیتر در هر 100 کیلومتر

استاندارد حد آلایندگی یورو یورو 4
طول خودرو 4160 میلیمتر 4024 میلیمتر
عرض خودرو 1810 میلیمتر 1753 میلیمتر
ارتفاع خودرو 1670 میلیمتر 1584 میلیمتر
حجم باک 52لیتر  50 لیتر
مقایسه چانگان و ساندرو استپ وی

ایمنی و رفاهی :

با وجود اینکه از نظر کیفیت ساخت رنو ساندرو استپ وی بهتر از چانگان سی اس 35 عمل کرده اما از نظر تجهیزات رفاهی ساندرو استپ وی حرفی برای گفتن ندارد و چانگان با داشتن امکاناتی مانند کروز کنترل ، سانروف و ... در جایگاه بهتری است.

از نظر ایمنی نیز هر دو خودرو مجهز به ABS و EBD هستند و هر دو از دو کیسه هوای ایمنی بهره میبرند و نکته قابل توجه این است که در نمونه مونتاژی چانگان CS35 سیستم کنترل پایداری نیز موجود نیست.

چانگان CS35 از موسسه چینی CNCAP موفق به دریافت 4 ستاره ایمنی شده و در نسخه مونتاژی تست معتبری از آن به عمل نیامده و رنو ساندرو استپ وی از موسسه اروپایی EuroNCAP سه ستاره ایمنی را دریافت کرده.

مقایسه امکانات ایمنی و آپشن های چانگان CS35 و ساندرو استپ وی

مشخصات چانگان CS35 ساندرو استپ وی
پایداری و ترمز   ABS-EBD-BAS و ترمز جلو دیسکی خنک شونده و ترمز عقب دیسکی  ABS-EBD و ترمز جلو دیسکی خنک شونده و ترمز عقب کاسه ای
کیسه هوای ایمنی کيسه های هوای جلو راننده و سرنشين. کیسه هوای جانبی دستی ندارد ولی اتوماتیک دارد. کیسه هوای راننده و سرنشین جلو به همراه سوییچ غیر فعال نمودن
سیستم صوتی  مجهز به رادیو و CD Player با قابلیت پخش mp3 + پورت USB و 6 بلندگو مجهز به رادیو و CD پخش فشرده + پورت USB و 4 بلندگو
دیگر تجهیزات چراغ مه شکن جلووعقب–چراغ های جلو هالوژن با قابلیت تنظیم ارتفاع- آینه های جانبی با قابلیت تاشوندگی برقی- شیشه بالابر  جلو و عقب برقی- قفل مرکزی-ریموت کنترل تاشو -برف پاک کن عقب-کمربند ایمنی قابل تنظیم ارتفاع-سنسور پارک دنده عقب-سانروف ( اتوماتیک ) -ضد سرقت-کروز کنترل ( اتوماتیک ) - فرمان هیدرولیکی با قابلیت تنظیم ارتفاع – کنترل سیستم صوتی – روکش چرمی ( اتوماتیک ) تهویه مطبوع با کنترل دستی-  آینه های جانبی برقی به همراه گرمگن- سنسور دنده عقب- قفل ایمنی کودک- چراغ ترمز سوم- برف پاک کن و شیشه شور عقب به همراه مه زدا-  شیشه بالابر برقی-  قفل مرکزی - سیستم ضد سرقت ایموییلایزر- کنترل سیستم صوتی زیر فرمان-  کامپیوتر سفری-ریل سقفی و رکاب جانبی- پشت سری بالشتی ردیف جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع- آیینه های جانبی کرومیک- کمربند ایمنی 3 نقطه ای برای کلیه سرنشین ها

بازار :

در پایان باید گفت اگر به دنبال خودرویی به روزتر ، زیباتر و با آپشن هستید در این مقایسه چانگان سی اس 35 گزینه شماست اما باید انتظار افت قیمت زیاد آن در بازار را هم داشته باشید و در موقع خرید این خودرو به تداوم فروش و تامین قطعات آن هم توجه داشته باشید. اما اگر به دنبال خودرویی با استهلاک کم ، افت قیمت منطقی ، برند اروپایی هستید رنو ساندرو استپ وی گزینه مناسبی است .

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش تشخیص رنگ و فنی خودرو

بررسی مشخصات و آپشن خودرو ها

نکات خرید و فروش خودرو